group blogger di fb untuk korang join!!!JOM USHA!!


nak kongsi cerita??? suka n duka?? kisah cinta ??nak bagi GA?? nak bg kupon???nak bg pape pon boley....senang citer..semua pon boley, group ini dibuat oleh dr lurve sbb bila tengok ader group yang terlampau banyak sangat pantang larang.. mentang2 dah ramai orang join group tu... rasa kesian kat blogger2 baru, mereka x salah sebab terletak link2 biru (diaorang kan baru lagi) tah la drlurve rasa tak patut marah2 budak2 yang baru blaja.. kita patut nya SUPPORT blogger baru bukan jatuhkan semangat mereka berblog, drlurve tau susah nk cari idea, susah nak dapat follower... kepada yang baru,, kentalkan semangat ea... kepada yang lama..jom sama2 bantu mereka... support n ajar mana yang patut... nak tegur pon guna kata2 lembut..... okeyla... slamat bergroup!!!klik link bawah ni k. nama group :

BLOGGER AREA

1 comment:

Kotak Mancis / S_Basri said...

selamat berblogwalking di bulan ramadhan...(jom klik)