barang2 penting bila masuk bilik mandi...JOM USHA!!!!!

Hye semua, nice to meet u here, korang puasa x hari ni??? drlurve puasa... tp td pagi x sempat sahur..huhuhuhu.. okeyh hari dr lurve nk cer ttg diri drlurve...barang penting bg drlurve bila masuk toilet... nmpk x??pict bawah ni.. tu nama dia berus gigi... berus gigi amat penting,, kerana gigi tu kalau boleh gosok sekurang2 2 kali.. lagi bagus gosok pas makan, so x der lah yg terselit-selit plak tu nanti... bila putih, ramai yang akan selesa...masa bulan puasa ni..pas sahur g la gosok gigi.k
yg bawah ni nama dia listerine, aritu dr lurve beli yg besar, ader lagi tu dalam bilik...x abis2.. memang powerla...coz dia leh cuci saluran air mcm kat tv tu...hahaha.. kalau nk rasa,ader masa beli la yg kecil2 dulu, kalau ok , baru beli YANG besar.. dia banyak warna so pilihlah.. drlurve nk warna merah tp x der,,,huhuhu.. sedih..
okey abes pasal listerine, mesti korang nk tau aper pencuci muka drlurve pakai.kan??? pencuci muka penting untuk jaga penampilan diri.. dr lurve pakai garnier, kat umah sewa ada 3 org pakai benda ni... bagus la leh pinjam kalau abes stok.. ni untuk yang nk putih n kurangkan minyak2 kat muka.. kalau dr lurve dh masuk bilik mandi, sanggup keluar balik coz tertinggal binatang tu... sebab muka drlurve jenis berminyak...so nk buang minyak2 kene la pakai..huhuhu tapi x jaga sangat pon...mcm bila blk umah familY mesti tertinggal... tu la masa jerawat serang,huhuhu

then, bab sabun di bilik mandi,, hehehhee,, tu pon penting.. protection untuk kulit.. drlurve pakai PROTEX coz dia ni effective la..buang kuman2.. sekarang semua tempat ader kuman.. cuba scan keybord korang tu...mesti korang geli nk comment...hahahaha.. so pas guna laptop cuci tgn .k. drlurve suka yang antibacterial soap coz kuman akan mati la...x suka gatal2 kalau ader kuman2
penjagaan rambut, walaupon skrg tgh botak, tp rambut kene jaga .rambut ni mahkota lelaki jugak.. drlurve guna rejoice, nk tau x sebab apa?? sebab dr lurve dh terbeli la..kalau x.. bleh guna syampu lain...hahahaha.. bau dia wangi la...leh release tensian sambil membasuh kepala... nak try??? g la cari..k
Aik napa ader lg pencuci muka(kat kepala korang mesti cakap macam tu kan,( mana bagus campur2 pencuci muka,,)kan??? x la... ni guna masa sekolah dulu, masa tu muka teruk, selalu kena jerawat batu... siap cikgu tanya,, redzuan tu jerawat ker??? hahaha.. betul la... jerawat... bila iklan kuar pasal benda ni.. mula cari kat farmasi.. alhamdulillah baik pon muka ni..klu x mesti lobang2.macam bulan. huhuhu...
lastly, apa guna berus gigi.. andai x der ubat gigi.. so drlurve memilih colgate total untuk perlindungan menyeluruh... nk cuba??? g la beli...k.. x mahal murah jer... :) mudah di temui.. rasa dekat mudah .com. pon ader.. so beli je la... ok
okeyh2 abes pon celoteh,, nak minum x leh...huhuhu..penat celoteh.. tp drlurve still x ley lawan gurl yg kat luar sana, yang ader bag peralatan mandi lagi....CERITA NI just sekadar berkongsi,.. SENYUM SELALU

1 comment:

JazZ MoCha said...

Heee pas makan mesti gosok gigi :D