naper korang suka makan FASTFOOD(FF)


Sedap kan..nyum2..jemput makan semua.. sambil2 drlurve mkn..drlurve nak citer skit apa yang korang suka sangat kat FF.... Fastfood memang dah ader dLM DRH DAGING KITA??? betul ker??cnth2 yang besh ialah KFC,MCD,PIZZA,A&W n RFC.. SEMUA TU MESTI BERLEGAR legar dalam kepala otak korang bila fikir FASTFOOD.. sama la dgn drlurve...tettteeett.. ingat ayam ingat kfc, ingat burger ingat mcd .. naper korang suka mamam kat FF..??? jom usha drlurve ader reason.. nyum2...nyumm.. drlurve selalu g DP n ayer keroh semata-mata cari FF..


1 korang memang nk cepat (FAST LA TU)
2 korang dh takder pilihan lain (MCD bnyk 24 jam)
3 korang suka yg drive thru(nk tunjuk kete kat budak yang kat tingkap tu)
4 korang dh jemu makan nasi.. (sekali sekala nak makan benda lain)
5 korang ada genetik barat (MIX KATANYER)
6 korang Memang ketagih fastfood(xmkn sehari, leh mati la)
7 sajer nk lepak2 kat tempat yang banyak mata2 memandang(sambil cuci2 mata)hehe
8 waktu rehat yang pendek(jimat masa)
9 sajer nak menaikkan kalori dalam badan...(ni pon boley)



betul x?? mesti ader yg betul kan???hehehe.. ngaku je la.... burpppppppp!!! alhamdulillah i dh kenyang... korang bila lagi??? jom g mamam kat FF... i'm lovin it....nyum222.. ^______^

7 comments:

MissViVio said...

ha..yg mix barat 2 sya stuju. coz housemate sya mix london. so, mang tiap2 ari dia mkn fast food. sggup xmsk nsi. hehe

Asmiza Misram said...

wahhh.... ayam kfc.sodappnye..^^

fiq. said...

dah lame pon kite tak makan, tapi drlurve, point 3 terbaik, haha

Botak said...

biasa makan kat warung je.,
open air gitu., hahaha..

Irma A.Wahid said...

nak g drive thru skrg la!!! hahahahah

Cik Domo said...

xde2..
makan kat warung2 jekk..
tu je y mampu...


hahahahah XD

tyka chou said...

esh..puase nih..gulp gulp...makan kat mamak lagi best ! hehehe