ULANG TAHUN BLOGGER AREA YANG PERTAMA :)

Perjalanan mematangkan pemikiran , memberikan kepuasan, begitulah dunia di coretkan, kadang2 kita di atas..kadang2 kita di bawah.. semoga perjalanan itu dapat diteruskan.....

        Tanggal 26 ogos 2011 Blogger Area ditubuhkan sebagai salah satu group blogger baru yg di bina atas kepentingan MENYATU PADUKAN BLOGGER2 .. Alhamdulillah, genap setahun penubuhan PADA  26.8.2012 dengan ahli seramai 5 460 dengan kerjasama 12 orang admin.. antaranya :

http://www.lisaafha.blogspot.com/
http://leaveurmark.blogspot.com/
http://panoramaillustration.blogspot.com/
http://mikahmikahmikah.blogspot.com/
http://tiqaramlan.blogspot.com/
http://lyanamahat.blogspot.com/
http://sayapunyerciter.blogspot.com/
http://tehtarektelinge.blogspot.com/
http://azraiamir.blogspot.com/
http://khadijahnadiah.blogspot.com/
http://perentaszaman.blogspot.com/
http://inezan.blogspot.com/
 
Jutaan terima kasih kepada admin2 blogger area , yg sudi meluangkan masa membantu Blogger Area menjadi sebuah group yg dikenali dan disegani , x lupa juga kepada semua Blogger2 yang membantu Blogger Area dengan memasang Bannner kami di blog anda, follow kami di Twitter, tolong add kawan2 mereka ,dan membeli baju Blogger Area dan Selamat Datang diucapkan pada blogger2 yang baru berjinak2 di dunia blogger..SELAMAT BERJAYA dalam perjalanan menjadi blogger yang BERETIKA :)



KONGSIKAN BLOG ANDA DI :
 
FB:

TWITTER:
  
^______________^


4 comments:

Vicio rizky said...

hope can be succes

Nurmujahidah Ismail said...

tahniah,, tq jugak sebb dah tolong promote blog aku selama ni,, jasamu dikenang,,, hehe

zulhilmi tempoyak said...

br hntr request nk join..hahaha

zulhilmi tempoyak said...

apsal byk blog yg xde org ni.. huhuhu