TERIMA KASIH SEBAB BUAT SEPAH n BUAT MUKA MACAM TAIK!!!

OLLA... arini macam HARI yang BEST sangat.. sebab tau sapa yang boleh buat keje n sapa yang x leh wat keje...pastu  malam ni.. aku just stay ngan kawan baik aku kat cafe di melaka... lepak2... pastu dia bukak la citer...  dia pernah duduk dekat asrama... asrama dia selalu bising ngan kes buli n etc... pastu ramai kawan2 dia selalu buat muka macam taik bila dia dapat markah tinggi bila dia ujian... satu hari dia pon balik KAMPONG..... cuti seminggu...  pas balik hari isnin dia terkejut bila.. asrama dia dh macam kena langgar garuda... sian..... tapi dia ada cakap.. Kawan BOLEH jadi Lawan...btw Lawan BOLEH jadi Kawan..  sebab huruf K dan L tu sebelah sebelah jer dalam abjad n kat keyboard :) x caya..tengok la SABO JE LA..  klu kawan dh perangai maca SETAN nk buat macam mana :)

3 comments:

nurmujahidah said...

jom join ga muja,, ada pendrive unique untuk dimenangi jugak,,, :D
http://mujadafewa.blogspot.com/2012/03/first-giveaway-by-nurmujahidah-lady.html

nurmujahidah said...

jom join ga muja,, ada pendrive unique untuk dimenangi jugak,,, :D
http://mujadafewa.blogspot.com/2012/03/first-giveaway-by-nurmujahidah-lady.html

fatin amalina husna said...

huhu..biasalar..mcm2 jenis kawan ada kat dunia nie..kita ja yg tntukan nak spesies yg mcm mna..haha..