PERBUALAN BLOGGER n NON BLOGGER







PERBUALAN 1


Seorang lelaki bertanyakan satu soalan kepada blogger. Blogging sehari dapat berapa? Blogger itu menjawab, "Sehari dapat lah dalam 3 ribu ke 4 ribu". Lelaki itu terkejut mendengar jawapan dari blogger itu. " Apa? 3-4 ribu sehari?" Mesti jadi blogger ni kaya kan?". Blogger itu menjawab. Bukan RM3-RM4 duit sehari lah, tapi 3-4 ribu pengunjung blog sehari.Lalu lelaki itu membatalkan niatnya untuk menjadi blogger.


PERBUALAN 2


Seorang perempuan bertanyakan satu soalan kepada blogger. Beskan jd BLOGGER.. ley famous, bnyk org minat? Blogger itu menjawab, "BEST sangat,tp, sblm jd famous,, banyak halangan dunia kena tempuh..". perempuan itu terkejut mendengar jawapan dari blogger itu. " Apa halanganyan??". Blogger itu menjawab , kawan2 sindir,haters n anon2 pengecut..Lalu girli itu membatalkan niatnya untuk menjadi blogger.


PERBUALAN 3 

x sempat lagi nk reka cerita :P k bai


btw gambar tu just PERHIASAN...X DER KAITAN PON

1 comment:

Fendy said...

setuju sgt2....jd blogger nak kaya/nak glam...pilihan di tangan anda