DESIGN BAJU BLOGGER AREA telah DICURI

>>>> DESIGN baju kami telah dicuri oleh satu group blogger, nasib baik hanya prototype:) tu lah salah 1 sbb tak kuarkan bahagian depan,klu x...mesti teruk...PESANAN PENAJA: wei buat sendiri la... x yh curi org punya idea.k


ok,, sekarang dah bley start ukur bahagian bahu n dada... untuk tentukan saiz baju korang... sebarang perubahan ukuran akan di maklumkan kelak..HARI NI..ukur je tau.. tempahan akan di terima start pada 1 januari 2012 .pastikan korang ukur betul2 :) kat bawah ni adalah panduan ukuran baju tersebut... btw,, yang muslimah kami juga menyediakan baju T-Shirt Lengan Panjang untuk keselesaan anda... Anda Keutamaan Kami :) sebab warna hitam adalah mengurangkan ketembusan cahaya pada pakaian.. kami akan menggunakan material yang menyerap peluh untuk keselesaan anda :)
SELAMAT MENGUKUR :)

1 comment:

nurmujahidah said...

teruk la orang cam ni,, tapi tu buktinya yang design tu best :D