BLOGGER COMEL, Comel betul or edit PICT.. setuju x??

sejak 2 menjak ni.. ramai yang tidak berpuas hati pada blogger2 yang mempunyai muka comel kerana mempunyai follower yg ramai menimbun.. walaupon x comel.. buat2 comel pon boley dapat follower...
antara cara2 nk jadi "COMEL"
edit pict dari HITAM jadi PUTIH
edit mata yang tirus jadi BULAT
guna pict MUKA jer..
follower lelaki lebih banyak follow gurl yg comel..
ambil gambar sisi tepi



btw nk INGATKAN korang jangan selalu tertipu, ada yg betul2 comel TP still ada org yg bajet COMEL.. dan buat2 comel.. bila korang jumpa DIA x lah comel mana,,,



apa pandangan anda????


*pict atas ni memang comel

2 comments:

nurmujahidah said...

header muja tu rase macam tak de la bajet comel sangat kan?? hehe

Miss Eiza said...

ada apa pada rupa?