HADIAH BEDAY YANG TAK DISANGKA SANGKA




ko kawan aku ke???cuba tanya... ye kot sebab sudi baca entry aku... apa yang dia buat kat kita, dia akan terima... maybe bukan sekarang, tapi x tau bila, ingat dh berubah.. tapi sayang... pay back time tu akan tiba...
mcm harini aku dapat hadiah yang x di sangka2 .. so insyaAllah klu ada rezeki lebih aku bg hadiah2 pada korang2 ..THANKS KEPADA NAZIMAH (YANG AKU KENAL Dari part 1 diploma, ) FARAH (WALAUPON BUKAN NAMA SEBENAR (ahahahaha) QILA ( merangkap kakak angkat aku(selain kak rosie:) (hahahha, gurau jer:P, jgn marah)  IKA ( pon aku kenal masa dari diploma dulu:(masa diploma dia ada kembar:P) dan kawan2 len yg wish beday:) BTW??sorry sbb selalu pau gula2 korang:)

nk kenal dia orang:)qila, nazimah, farah n ika:)  THANKS SEMUA:)

3 comments:

acheeqa farhana said...

seronok kan ad kawan2 yang baik disisi? :)

laskar pelangi said...

nak sikit =)

Ardini Humaira said...

bestnye dapat adiah :D