fatin liyana!!! apa kes lagi ni???berlagak artis???yes or not???

sapa fatin liyana ni??? artis ke??? duk mana ea... RASA2 DIA NI OK X??? ada sapa2 kat sini yang kenal dia..cer citer cer citer, saya newbie lagi....  jom kongsi cerita anda tentang minah ni:)  dengar kata dia ok pada masa yang sama dgr kata dia kekwat.. kekwat tau bukan kekwa...hhahahahahaha:) chill .. ni la rupa dia... takut klu x bg gambar kat korang, korang cer pasal jiran sebelah rumah yang nama fatin lyana


cer citer2 cer citer... klu tuan punya badan pon nk citer skali pon boleh:)

4 comments:

Ardini Humaira said...

tak berlagak pon...
steady je..
and..
dia tak kaco orang..
nice orangnya :)

IZNIE said...

die sanagt cantikkkkk.
dr blog kenal die mcm cool je org nye..
gila-gila..
bakal doktor yg sempoi..

suke gila baca blog die :D

A.I.N.S.Y.A.H said...

baru jer ingat nak citer sal fatin liyana jiran sekampung td... ;D

Dian Hazwani said...

die oke la.. tak kekwat pun.. suka bce entry die.. :PP