Tq coz SUDI jalan2 sini :) n CERITA TENTANG "KOTE yang PENGECUT"



Ni lah kenangan paling terINDAH aku kot.pas bgn tido tadi pagi, tengok kat blog, terus ubah mood aku...thanks KOTE... tapi jap ea. ko cakap:aku jual muka?? x der plak aku letak price tag kat situ..then,ko cakap: orang lain sangap(bloggers2 lain ).ko tau x?? tanpa diaorang,, ko tu sapa?? hanya pengemis blog jer..sedarlah diri sikit kote.. ..tapi ko sedar x?? nama ko yang macam sangap giler jer..wei sorry aku bukan gay la . ko g la bagi ko punya tu kat oRAng len... aku x minat lelaki la.. geli..eii. sok kalau komen, jangan lupa bagi link tau, mana tau leh tengok BLOG ko yang BAGUS SANGAT tu.bley blajar cara nak komen kat shoutmmix orang lain..blog aku memang x best pon, sebab itulah diri aku.cerita aku.x der nyer aku amek ayat2 FATIN LIYANA or BEN or KOTE sekalipon.... lain la ORANG yang cantik2 n hensem2 mesti blog dia orang lagi best...KOTE pon sibuk nak jadi follower diaorang kan??..btw .tq ea...n lupa plak aku nak ingatkan.. I lurve my enemy :) coz I'm dr.lurve......

kenangan indah berBLOG:: nak tau x??? mesti korang nk tau... tanggal 4 August 2011 setelah 4 minggu di activekan balek... blog ni capai up to 10000 pageview.. gembitranya x terkata... thanks coz sudi jenguk blog yang serba kekurangan ni... biasal baru belajar... blog ni telah wujud seawal 2009 lagi, pastu di deactivatekan kerana masa tu busy ngan study... pastu sekarang pas sambung degree baru la ada masa terluang nk berBLOG..hehhee... masa deactivate dulu hanya ada 14 follower jer... sbb apa ader semangat balik?? sebab bila bukak fb. mesti penuh ngan blog punya entri... adoyaipon... sampai bising2 masa TU.. dengan bloggers yg rapat2 je la... pastu drlurve cakap dekat diri.. kalau orang boleh post kat wall kita.. naper kita nak diamkan diri?? KITA PON BOLEH POST KAT WALL DIA... hehehehe.. masa tu la timbul semangat... pastu ader dengar cakap2 belakang, "alah budak baru belajar, mesti blog ko x cantik... aku dah lama berblog.. kata orang tersebut..." punya la angin, tuhan jer tau, pastu NEKAD NK JADI LAGI HEBAT DARI DIA... masa tu la.. giler2 post entry... sampai ader akak ckp.. "klu nk post entry..post sikit2 jgn banyak2, selalu blogwalking, " nasihat dia berguna la jugak ... daripada orang len yang berlagak padahal x der blog PON...

sekarang drlurve memang betul2 happy :: ada orang siap mintak tunjuk nk hias blog. dengan rendah diri, drlurve ckp: saya baru lagi la awak.. saya pon main try2 jer... alhamdulillah jadi...hehehehhe... PASTU tup2 pagi ni ader MAMAT nama dia :KOTE... dia cakap mcm2 dalam gambar kat atas... punya la sakit hati pagi2.. tapi x per... dia lupa tinggal link plak sebab dia PENGECUT kowt... btw.. terima kasih atas kritikaN MEMBINA... saya hargai ::) pasni jangan jadi PENGECUT LAGI ea... orang tau ko saper...malas nk sebut jer... pasni kalau aku x follow budak lelaki jangan MARAH ea.. sebabkan nila setitik yang PENGECUT... rosak imej sebelanga susu yang BERANI......have a nice day...senyum selalu :)

4 comments:

syi rahim said...

Watlek watpeace (:

^^ c i k f i f a l i c i o u s ^^ said...

aiya ! NAA : ntah ape -ape ! eiyuu .. haha . serious . NAA ! ade gak centu . haha . :D

Soulerize said...

KOTE busuk,! Harap lar takde orang nak kat kote die. Huahaha tak sedar diri punya kote. Oppss

cik abbit said...

biarkan org yg cmtu. jgn di layan