SAYA PENGASAS "BLOGGER AREA"Alhamdulillah, peningkatan secara mendadak bilangan ahli BLOGGER AREA.. mengembirakan hatiku... maybe impian aku hampir terlaksana, ya Allah berkatilah keluargaku dan sahabatku di alam maya ini. jauhkan mereka daripada hasad dengki, keluarkan sifat2 keji daripada hati hati kami... Ya Allah satukanlah hati hati kami dengan ukhwah yang berlandaskan islam... hari ni saya gembira.. pertama saya dapat kad raya dari kawan2 blogger.. seperti :  

Btw.. thanks coz semua admin + member blogger area memang sporting.. thanks coz bantu saya dalam membangunkan BLOGGER AREA.. tanpa korang saya takkan mampu buat semua tu:)


KEGEMBIRAAN KE 2  : BLOGGER AREA TELAH BERGABUNG DENGAN MEDIA PARTNER DI MALAYSIA.. NANTIKAN BLOGGER AREA DI MEDIA MASSA DAN CORONG2 RADIO OK!!!!


KEGEMBIRAAN KE 3 : BLOOGGER AREA DAN DRLURVE TELAH DISEBUT DALAM PAGE NEWBIE KERANA BERI MEKA SEMANGAT.. TERIMA KASIH NEWBIE!!!! NAK TAU X SAPA????CLICK    http://ayamkedekkedek24.blogspot.com/thanks a lot newbie... kami di blogger area akan membantu yang termampu:)


5 comments:

nur fatinah mohammad shariff said...

saia jugak dari BLOGGER AREA ^^ HEHE ^^ salam ukhuwahh brader ^^

isyam mirah said...

taniah..mirah pom suke grup ni..it's so different..

ala, mirah xde pom mntion kt entry blog, tp sllu d hati..hihihi..

n.i.k said...

bro! btl ke dr.love?
salam ukhuwah ngee;)

kingFIQA said...

tahniah tahniah :) bangga tuuu :D hehe. makin lama makin naek laa ahli group tuu nanti. insyaAllah :D

koyuki hanama said...

saya pengasas newbie.hehe