nasihat pada BLOGGER2 yg perasan dia "HEBAT"


Hello, blogger yang PERASAN diri DIA hebaT SANGAT TU... korang kan ada akal fikiran yang waras :) x yh nk berlagak sangat boleh x?? bila ada masalah cakapLAH baik2. orang bukan nk sangat FOLLOW ko siot,, orang lain boleh cakap baik2.k.. ko kalau x nk follow balik pon ,cakapla baik2 la.. x rugi apa2 pon.. bukan nyer perlu cakap. type jer.. SORRY.. susah ker??? susah sangat ker???


BLOGGER AREA tempat HORMAT-MENGHORMATI antara satu sama lain, yang like page ko pon mata dia buta la wei... cuba suruh tengok HATI ko dulu, baru like:) pada newbie: saya nasihatkan jangan berharap sangat pada manusia yang macam ni:) baru berapa ratus follower dh BERLAGAK.. .. ok.. NEWBIE teruskan usaha:) good luck.. kenali mereka sebelum anda FOLLOW mereka:).. happy blogging:).. bukan SEMUA blogger ada perangai macam dia, hanya sesetengah daripadanya.. yang baik terus jadi baik, yang kurang baik. berubah la.. wassalam..

5 comments:

♡ Yayah ♡ said...

hahahaha sapa la gerangan yang perasan HEBAT sangat tu. alahai. sabar ye :)

RAIZAN said...

Dr. Lurve.....Rilek La brader..mgkin dia xperasan kot dr lurve ada follow die? xpon die lupa nak cek shoutox die? Jgn marah2...kurus pahala puasa. :D

Dr. LuRVe said...

sian kat newbie2.. nasib baik drlurve BELOM FOLLOW>> tengok2 jer,sudah

zareliqa afiqa said...

Sape yg hebak sngt tu..uhuhu

Illiana Hidayah said...

suka pic tu.. I think before i blog~! slmt berbuke~