MENGALAH??? tu bukan AKU ,from 0 to HERO

semua orang ada impian, masing2 ada jalan,

Bila kita dh ada jalan yang betul, ramai orang start jeles dengan kita??betul x? kalau korang rasa perkara sama.. ignorekan aje mereka tu sebab ini tempat kita yang punya:click ea

HYE SEMUA??? KORANG SELALU MENGALAH X?? BILA KEADAAN MENEKAN HIDUP n secara X langsung POPULARITY KORANG meningkat???"POPULAR KER??? opss.. sori i bukan DIVA mcm CERTAIN2 artis kat malaysia .. ARTIS KER??? or sekadar...

REDZUAN SAIB MEnGALAH??? tu x der dalam kamus hidup aku la wei... diam bukan mengalah tetapi bersedia menghadapi APA SEKALIPON, get it?? berani?? meh sini meh... one by one la...

yang penting: bila orang cakap belakang kita, insyaALLAH.. pahala bulan puasa ni naik:).. sebab mengumpat kan x baik, so nk cakap pape.. fikir2 la.. tengok diri dulu ea:) ni ngumpat sana, ngumpat sini, sian.. penat je korang puasa, pahalanya?? x berbaloi kan?? korang yang rugi.. aku nasihat jer.. tengok pict bawah ni.. suka mutiara kata tu, JOM BERSABAR n JANGAN MENGALAH, sematkan di hati I'M THE BEST:)




1 comment:

kak lang said...

pengalaman itu sgt mematangkan kita...banyak kali kak lang rasa nak mengaku kalah, tapi demi sebuah hati memujuk supaya kak lang terus menjadi seorang yang tabah, dan sangat tabah