korang nak kena hack ker???hantar resume.k


Perbuatan menghack benda paling best kowt pada hacker sebab dia boleh delete fb,website or blogspot orang lain.. korang pernah kena hack ker??x pernah?? meh sini drlurve antar kat kawan drlurve, dia leh hack.hahaha.. btw lepas kawan ngan orang yang pandai hack ni rasa macam best plak... so drlurve pon try la td, jadi plak... blogger area pernah kena hack tu sebab tu skrg xder chat box.. so berhati hati la... hacker ni baik sebenarnya :P ..cuma buat orang risau jer slalu.. korang berhati-hati lah. jangan cari pasal dengan orang yang tahu hack. buruk akibatnya :)


p/s : saya pandai hack, hahahaha

3 comments:

TSYA'Z (~_^) said...

okeyh...xnk crik pasal dgn awak....hehehehe

Amy Syaquena said...

*salam kenal, amy singgah dari belog sinae raudah.follow sini jemput ke belog amy..

pija said...

nak bljr gak cara nak hack org. hehehe