KISAH BENAR!!! BLOGGER DI HINA???



Hye!! Semua Rakan Rakan Blogger yang sudi berkunjung melihat entry ini, terima kasih saya ucapkan..
pada Pukul 3.13 petang tadi genap kami 2 minggu dan kami berjaya mencapai 1000 member 
pada Ogos 2011
MEMBERS BLOGGER AREA.
BLOGGER AREA DITUBUHKAN PADA 6 RAMADHAN 1432H . 
MENGAMALKAN KONSEP RESPECT EACH OTHERS, 
YANG NEWBIE DI SAYANGI, YANG KURANG NEWBIE DI KASIHI.
objective penubuhan kami adalah untuk mengurangkan pantang larang BLOGGER GROUP
coz kesian kat newbie yang baru nk berjinak dengan BLOGGER2 ni
antara masalah2 yang kami DAPATjejaki ialah admin2 yang kurang mesra, korang x percaya??
nak BUKTI???


PADA PANDANGAN KORANG???
APA LA HEBAT SANGAT SAMPAI TAK NAK LAYAN NEWBIE,
LETAK PANTANG LARANG MENGAROT??
Aku respect admin2 ada HAK nk ltk pantang larang!!!
 SEBAB korang ADA ALASAN tersendiri katanya
tp BUKAN yang MENGAROT.k
or KORANG TAKUT sebenarnya?? 
KALAU DIAORANG LAGI BANYAK FOLLOWER!!!        
( PERTANYAAN NI UNTUK ADMIN2 
YANG SIAP LETAK SYARAT TAK BOLEH BUAT BISING TU)

BE WITH US at BLOGGER AREA:
(KAMI SEMUA CERIA)
 JUST CLICK

28 comments:

baca dan senyum said...

dah mendaftarkan diri pagi tadi captain! hehehe, serius group ni bagus. newbie cam den tidak di abaikan

LinE PuTih LiNe HiTaM said...

yang bagi syarat ngarut2 ni mmg not good at all la.. but sm group y ade member beriban mmg susah nak kawal.. [bereda di SB mase SB under 1k]

member masih sikit posting x bnyak.. so easy nak detect post org bertanya.. ape y kite xnak apbila dlm group tu terdapat puak2.. they just discus with sm1 dat dorang kenal.. dorg akan cari geng masing2.. y tu kite tanak..

mcm sb [sorry gune sb] admin hnya x bagi spam link.. y lain tiada masalah.. sbb terlalu bnyak post blog..ade post y bertanyekab smthg berkanaan blog terus drop ke bawah.. [mcm promote lak haha xde langsung]

back to topik.. kalau group nak best admin kene bijak.. rule ngarut2 ni is stupid la.. haha.. syarat xleh wat bising tu lagi la ngarut.. mean xleh ping entri la ek.. hahaha...

okey salam kenal...

Bulan Purnama said...

ade group blog yang memang ltak syarat xleh ping blog dan pelbagai .. semua itu hak admin untuk tujuan tertentu, sbgai blogger .. kena pandai pilih group yg dirasakannya sesuai ..

cIK_esAH said...

terbela naseb newbie like me =)

NadiRah said...

group UTM okay kan3???

farhana hussein said...

group blogger area jugak yang terbaik! :))

Ezy Chiaki said...

saye pon dak baru..
masok group ni baru la ade org nk komen kalo ping entry..
sobsobsobssssssss
group ni mmg ramah la~

grOundnUt said...

wahh..siap ada pantang larang plak..ke takut spam comment?or FLOOD??@_@'

Paris Hilton (xila) said...

poyo je lebih depa tu..otai konon...keke

jom dgr lagu raya la weehhhh

http://puncakparis.blogspot.com/2011/08/top-lagu-raya-pasti-leleh-airmata.html

hehe

mr.kylephytrie said...

hehe...biasa ar manusia....baru jadi admin je bkn pe pun ..tak berbayar pun jadi admin nak letak2 syarat....
apepun dorg pun bloigger gak...respect each other my brother...pesan kat dowg if u want my respect, u hve to respect me first!!! hehe

M.E Z.A.F.I.R.A.H said...

=))

syazu said...

setiap orang mempunyai pandagan masing2 right..

cik najihah said...

x boleh blah..
adoi yai..
em..kalau cmtu payahlah kalau nak buat bising pon x bole..bukan dengar pon..alam maya..
macam2

Terbang Bersamaku said...

patutnye sesama blogger kena snetiasa beramah mesra antara satu sama lain & elakkan sikap2 negatif..

--:::TiongEmas:::-- said...
This comment has been removed by the author.
--:::TiongEmas:::-- said...

haha2..boleh jalan same die punye pantang larang..admin bape org je nak jg beratus2 / ribu2 blogger2 baru..ibarat curah air ke daun keladi haha2....sbenarnye blogger yg baru2 ni la wat meriah group dieorg..xtau bersyukur lak tu..berterima kasih pun tidak...yg pntg same2 hormat menghormati..group je kot..aku ade page dekat 17k fan..xpenah pun aku wat pantang larang..yg pntg jg tatasusila..

Farhana Jafri said...

xprnah jmpe lg admin yg bg syarat mcm tu.. dh join dh blogger area ni tapi yg xbest ny newbie asyik sibuk kjar follower la.. org ajak smbang pun diorang xlyan.. hmm...

tomatokering :) said...

errrkk tak bising tak meriah la .. huhu

saya_arief said...

waa.. freshiee.. den suko ayat tuh.. xelok gadoh2. kita semua 1 keluarga besarr ma.

Queen F said...

berblog secara berhemah :) traffik dgn follower boleh datang bila-bila masa kalau kita ramah dengan orang :)

xxoo.Enrecca ✿ said...

weee~ sy Join group ini :D

the garang said...

saya admin sahabat blogger (facebook.com/groups/wanammal) boleh tau tak group mana yang tak bagi bising-bising tu? takut2 ada naik nama SB. nak cari la sapa yang tak bagi bising kat SB tu. kalau kat SB lah. Nice one admin :D blogger area best :D

noor azida said...

saye rase saye terbela...thanks admin...:D

Myshdorm said...

saya pun newbie..lagi teruk..penah ade saya msuk satu group nye..saya tulis lar "salam saya budak baru, minx tnjuk ajar kalau saya xtau apa2"
lpastu mybe ade org komen kot..saya pun bukak . bukak2 post saya kena remove . sedih hati, lpes tu trus kuar..xmsuk trus group 2...

Nurmujahidah Ismail said...

hari tu ada yang suh ping dekat comment semata-mata nak buang spam link,, perlu ke? pelik,, menyusahkan je,, grr,,

Cik Itah said...

salam. ohhh teruknya!

MNH SASTERA MELAYU said...

Tak sangka ada juga blogger yang prihatin macam admin dalam dunia ni. terima kasih banyak banyak. Kita doakan semoga group ini akan berjaya. Amin....

Khir Khalid said...

Assalam.. "yg newbie disayangi, yg kurang newbie dikasihi".. suka dgn pernyataan tu. Alhamdulillah, syukur kerana dpt bersama2 group Blogger Area. T kasih admin, t kasih semua.. :)