BLOGGER yang TERBAIK 11(JOM PROMOTE BLOG)


APA PERASAAN KORANG, KALAU KORANG BACA:
apa yang nana boleh lihat , niat dia la .
dia nak tolong orang yang baru berjinak - jinak dengan blog mcm nana
nana kena panggil dia abang lah sebab umur dia atas nana .
so abang redzuan , tengs buat entry ni and tolong newbie macam nana
thank you . heee ^_^

mood drlurve, terharu sangat ^______________________^

JOM KITA G USHA BLOG DIA:)
DIA PESERTA KE 11.. YANG TERPILIH:
nama dia NANA... btw newbie..
comel ke x??? mestilah comel2... kan nana kan???
BLOG DIA SUNGGUH KEMAS
dr lurve bg 5 bintang la..
di sertakan skali lagu yang feveret la...
SPM candidate tahun ni, so good luck la yer...
nk tau fb dia???alamat umah???
g click2 kat bawah ni ea^__^


2 comments:

piccione blu said...

ouch!! bile sy na terpilih niey..hehehhe

stfzn nana said...

hehehe , tenkiuu abg redzuan ^_^ .
wahh 5 bintang , yey . tenkiuu tenkiu ^_^