JOM PromoTE Blog ANDA::

SALAM SEMUA, first of all.. thanks a lot semua followers dah lebih 500 member. tanpa korang sapala aku ni.. setakat dr lurve biasa jer...selama 6 tahun aku membisu tanpa sedikit suara n CERITA. yang x ada sapa2....BTW, lurve u all..atas sokongan anda, saya berada disini.. rakan2 blogger, hari ni drlurve rasa cam nak tolong buat promosi blog korang..ada sesapa yang nk join x event nie..???? citer die senang jer..


1. Letakkan header DR.LURVe kat atas ni dalam entri anda yg bertajuk "READ ME n FOLLOW ME ,btw lurRVe me too "
2. Then, letak link blog dr lurve (xxdrlurvexx.blogspot.com) lam entri korang..pastikan kat bawah tu korang bebel skit pasal blog drlurve( x lebih 100 patah perkataan)
3. Tinggal link anda di ruangan komen ini. ala kat bawah tu... kalau boleh bg link entri yang korang buat utk DRLURVE... pastu DR.LURVE AKAN PROMOTE BLOG KORANG DALAM ENTRI DR.LURVE...ENTRI NI TAJUK DIA" BLOGGER yang TERBAIK ...JOM USHA!!!"

tarikh tutup ialah 11.11.2011 . ingat tarikh tu tau... sekian terima kasih


JOM JOIN!!! SAYA BERSEDIA UNTUK PROMOTE BLOG KORANG!!! nanti drlurve buat benda yang samajuga :) jangan risau :) letah header korang kat entri drlurve..

tujuan event ni ialah sebagai blogger kita kena saling bantu membantu bukan menganiaya blogger2 yang baru nak try terjah bidang ni... we must support them coz mereka, kawan2 kita yang ingin belajar cara buat blog... bukan musuh musuh kita.. INGAT blogger.. TANPA MEREKA SIAPaLAH KITA?? kita bukan siapa-siapa....

2 comments:

Boo Duck Donat G said...

http://chubbymontel.blogspot.com/2011/08/read-me-n-follow-me-btw-lurrve-me-too.html

dont forget promote me ye dr. lurve :))

Alya Ibrahim said...

sy kne buat lagi skali jgk ke??? huhu ^^,