FAMILY DAY KASTAM NEGERI SEMBILAN "JASAMU DI KONANG..."


Drlurve sampai2 kat pd hari jumaat petang, drlurve di ajak pegi family day kastam malam tu jugak.. dengan badan yang lemah n penat drlurve pon pegi... sebab anak sedara drlurve masuk pertandingan kostum.. dia pakai baju mcm bidadari kat atas tu...bersemangat plak... yang jaga dia masa nak naik tu drlurve la.. dengan perangai mak2 n ayah peserta yang lain...menyakitkan hati jer..siap leh langgar sayap anak sedara drlurve plak.. langgar balik anak diaorang karang sia2 jer.. kat situ banyak jugakla..aksi2 melucukan sebab budak2 yang banyak..riuh jer... jumpa plak bakal bapa mertua... hahaha siap nyanyi bagai.. untungla... anak dia ni..COMEL LA JUGAK...hehehe.. jauh plak terpisah..huhu sorang kat melaka sorang kat ...teeeeeettt ..huhuhu..sedih rasanya...hehehhe.. tu cerita main2 je la..bukan betul2 pon.. sapa la nk drlurve ni..GEMOK N BULAT PLAK TU..HUHUHU.. OK2 berbalik pada cerita asal.. banyak la khemah2 dibuka cam hawai,arab, retro..semua ada makanan masing2.. NAK MAKAN G JER AMEK... pastu tgh makan2 drlurve terpandang junior drlurve...kita gelarkan miss pink... coz dia pakai baju pink(bajet howt la) ke hulu ke hilir macam nk tayang baju..pastu dh nmpk senior ko ni tegur la..bukan nye nk mintak no hp pon.. just respect la orang skit(dlm hati masa tu dh angin sepoi2 bahasa jer.).( siap ko... owh berlagak ea... nnt la.. aku jumpa ko.. baru tau langit tinggi rendah..) pukul 11 malam drlurve pon balik pd.. n tido sebab hari sabtu ader hari kantin

P/s.. kalau ada family day tu pergila ea.. mana tau jumpa jodoh!!!hehehe
kalau jumpa bakal bapa mertua senyum la...n senyum tu biar nmpk ihklas
lastly, kalau jumpa senior tu tegur2 la.. terguris hati senior tau

1 comment: