apa yg PEncURI blogger selalu buat::: copy n paste


ada mamat ni cakap: COPY dan PASTE sangat²lah nikmat, kayif tak kesah nak berkongsi apa² didalam blog ini "Sharing is Caring" Selepas mengambil tu "kreditlah" ke www.xxxxx.com

related post:

mamat lg sorang pon ada post yang sama::

mana satu yang suka sharing2 sangat???... so kat sini kesimpulannya 2 2 amek dr page lain ..copy n paste... pastu suruh orang kredit kat diri korang " maksudnya tolong promote la...blog korang... korang sedar x??? korang wat salah??? masuk bakul angkat sendiri la beb... cuba la pakai idea sendiri... jgn suka amek org len punya entri... be creative la... ada faham;???



2 comments:

Bui Idzra Ryn said...

mayb takder idea lah tu,sbb tu copy paste ajer..nk mabil jln mudah..huhu

Dr. LuRVe said...

aah..